Jak Vyrobit Meč V Minecraftu

Obsah:

Jak Vyrobit Meč V Minecraftu
Jak Vyrobit Meč V Minecraftu

Video: Jak Vyrobit Meč V Minecraftu

Video: Jak Vyrobit Meč V Minecraftu
Video: Jak vyrobit meč 2024, Duben
Anonim

Po hraní malého Minecraftu si všimnete, že boj s holýma rukama je docela problematický. Vývojáři proto poskytli určité množství zbraní na blízko pro boj zblízka a na dálku. Budeme konkrétně hovořit o jedné bojové jednotce a naučíme se, jak vyrobit meč v Minecraftu.

Vyrobte si meč v Minecraftu
Vyrobte si meč v Minecraftu

Instrukce

Krok 1

Meč je jedním z nejužitečnějších a nejžádanějších předmětů v Minecraftu. S ním můžete zničit některé bloky mnohem rychleji než rukama - to jsou listy, vlna atd. Každý blok zničený mečem si z něj vezme dvě jednotky síly.

Krok 2

Než vyrobíme meč v Minecraftu, zvažte některé z jeho charakteristik. Můžete s ním zaútočit stisknutím levého tlačítka myši a provádět obranné bloky pravým tlačítkem. Meče jsou vyrobeny z pěti různých druhů materiálů: diamanty, zlato, železo, kámen a dřevo.

Krok 3

Chcete-li v Minecraftu vyrobit meč, musíte na pracovním stole uspořádat komponenty v určitém pořadí. Dole je umístěna tyčinka, nahoře je jeden z materiálů, které jste vybrali a které jsou uvedeny dříve.

Krok 4

Chcete-li vyrobit meč ze železa, musíte použít železné ingoty a hůlku. Železný meč zvládne celkem 251 zásahů. Poškození jsou 3 srdce, kritický zásah je 5 srdcí. Silný střední rolník, který má mírně rozvinutou ekonomiku, může použít tento konkrétní typ meče.

Vyrobte si meč ze železa v Minecraftu
Vyrobte si meč ze železa v Minecraftu

Krok 5

Chcete-li vytvořit kamenný meč, musíte místo železa použít desky. Kamenný meč může vydělat pouze 132 zásahů. Jeho poškození je 2, 5 srdcí, kritický zásah - 4. V raných fázích hry to bude fungovat, proč ne.

Vyrobte si v Minecraftu kamenný meč
Vyrobte si v Minecraftu kamenný meč

Krok 6

K výrobě zlatého meče použijte místo železa zlaté ingoty. Zlatým mečem lze provést pouze 33 zásahů. Poškození jsou 2 srdce, kritické - 3. Mírně řečeno to není nejlepší volba. Obecně se věří, že nezkušení začátečníci používají v Minecraftu zlaté věci, pro skutečné profesionály to vyvolává jen úsměv.

Vyrobte si v Minecraftu zlatý meč
Vyrobte si v Minecraftu zlatý meč

Krok 7

Chcete-li vyrobit diamantový meč, použijte místo železa diamanty. Diamantový meč dokáže vyřídit 1562 zásahů. Jeho poškození je 3,5 srdce. V případě, že se jedná o kritický zásah - 6 srdcí.

Vyrobte si v Minecraftu diamantový meč
Vyrobte si v Minecraftu diamantový meč

Krok 8

Chcete-li vyrobit dřevěný meč, použijte místo železa jakákoli prkna. Počet zásahů, které mohou být zasaženy, není příliš velký - pouze 60. Poškození z této zbraně je 2 srdce a kritický zásah jsou 3 srdce.

Vyrobte si dřevěný meč v Minecraftu
Vyrobte si dřevěný meč v Minecraftu

Krok 9

Nyní víte, jak můžete v Minecraftu vyrobit meč z jakéhokoli dostupného materiálu. Všechny bitvy s nepřáteli budou od nynějška mnohem efektivnější a počet vašich vítězství nepochybně vzroste.

Doporučuje: